Futbol

Melo’dan “Dostluk İçin Futbol”a destek

22 Nisan 2015 Çarşamba 12:01 - Son Güncelleme 22 Nisan 2015 Çarşamba 12:01

G.Saraylı Melo, “Dostluk İçin Futbol” projesinin Türkiye elçiliğini üstlendi.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom'un “Dostluk İçin Futbol” projesinin Türkiye’deki elçisi oldu.

“Dostluk İçin Futbol” günü kutlanacak

Sarı-kırmızılı ekibin internet sitesinde yer alan açıklamada, bu hafta “Dostluk İçin Futbol” günü kutlanacağı ifade edildi.

Açıklama şöyle;

"UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom’un futbolun geleneksel değerlerini genç nesillere tanıtmak amacıyla yürüttüğü uluslararası sosyal sorumluluk projesi "Dostluk İçin Futbol” kapsamında bu hafta Avrupa ve Asya’dan 24 ülkede “Dostluk İçin Futbol” günü kutlanacak. Bu özel gün Türkiye’de 23 Nisan Perşembe günü saat 16.00'da Galatasaray’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Galatasaray-Kasımpaşa U14 takımlarının dostluk maçıyla kutlanacak.

Galatasaray’ın Türkiye’yi 2’inci kez temsil ettiği projeye bu yıl kulübün Brezilyalı yıldız futbolcusu Felipe Melo da yerel elçi olarak destek veriyor. Kutlama, 23 Nisan’daki Dostluk Maçı’nın hemen öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde saat 15.30'da yapılacak. Melo’nun Galatasaray U14 Kaptanı Işık Kaan’la katılacağı basın toplantısında projenin tanıtımı yapılacak."

Sıradaki Haber
Moshoeu arkadaşlarını üzdü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz