Futbol

Metin Türel Antrenör Gelişim Semineri ve 2. FIFEX başlıyor

10 Ocak 2019 Perşembe 15:01 - Son Güncelleme 10 Ocak 2019 Perşembe 15:08

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun destekleriyle, FIFEX Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı, Antalya'da 11-13 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise önde gelen futbol endüstrisi organizasyonu olma özelliğini taşıyan 2. FIFEX, geçen yıl olduğu gibi bu senede devre arası kamp döneminde futbol sektöründe çalışan antrenör, tedarikçi, menajer, şirket yetkilileri, sponsorları 3 gün süresince bir araya getirecek.

Geçen sene katılan konuşmacılar ve stant açan şirketlerin tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan FIFEX, 2. yılında da futbol sektörünün önemli isimlerini ağırlayacak. Facebook Spor Stratejileri Avrupa Direktörleri Kike Levy ve Ronan Joyce, Türkiye'de ilk kez 2. FIFEX'te konuşacak. Kike Levy, 12 Ocak Cumartesi saat 12:15-12:45 arasında "Facebook'ta Spor" konulu oturumda konuşacak. Aynı gün 17:15-17:45 arasında ise Ronan Joyce, "Instagram'da Video Deneyimini İnceleme" sunumunu gerçekleştirecek.

TÜFAD Genel Başkan Yardımcıları'ndan, Genel Başkan Baş Danışmanı Metin Türel'in isminin verildiği, TFF'nin desteği ile TÜFAD tarafından yapılacak olan "Metin Türel Antrenör Gelişim Semineri" kapsamında gerçekleştirilecek olan 2. FIFEX, "FIFA 2018 Dünya Kupası Rusya Analizleri ve Futbol Altyapı Çalıştayı" başlığını taşıyor.

Ayrıca FIFEX'e katılacak olan UEFA A Lisans ve UEFA B Lisans Antrenörleri, 5 kredi kazanacak.

TRT, canlı yayınlarıyla  da 2. FIFEX'in heyecanını izleyecilere aktaracak. Futbol endüstrisinin en iyilerinin seçileceği, FIFEX-Futbol Endüstrisi Ödülleri Töreni, 11 Ocak 2019'da saat 17:00-18:00 arasında gerçekleştirilecek.


 

Sıradaki Haber
Galatasaray Emre Taşdemir'i açıkladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz