Futbol

MHK Yaz Semineri Sapanca'da başlayacak

04 Ağustos 2014 Pazartesi 11:07 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2014 Pazartesi 11:11

2014-2015 sezonu MHK Yaz Semineri yarın Sapanca'da başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından organize edilen 2014-2015 sezonu MHK Yaz Semineri yarın Sapanca'da başlayacak.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, 9 Ağustos'a kadar sürecek seminere, üst klasman hakem ve üst klasman yardımcı hakemler, kadın FIFA ve FIFA yardımcı hakemler, üst klasman gözlemci ve mentörler, MHK tarafından ulusal hakemlerden seçilmiş 25 ilave yardımcı hakem ile ulusal eğitimciler katılacak.

Organizasyonda, UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg, UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Sorumlusu J.W. Larsen ve UEFA Yardımcı Hakem Eğitimcisi Giovanni Stevanato, UEFA Fiziksel Gelişim Sorumlusu Prof. Dr. Werner Helsen, MHK Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan ve Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin eğitimci olarak yer alacak.

Seminerde ayrıca Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'nda görev yapan Türk hakemler Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun da şampiyonadaki izlenimlerini diğer hakemlerle paylaşacak.

Etkinliğin saha uygulamaları bölümünde ise uluslararası platformda ilk kez geçen yıl Türkiye'de düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda kullanılan, geçen ay yapılan 2014 FIFA Dünya Kupası'nda da uygulanan ve 2014-2015 sezonundan itibaren Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de hakemler tarafından kullanılacak ''kaybolan sprey'' üzerinde durulacak.

Sıradaki Haber
TFF'den Mammadov için başsağlığı mesajı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz