Futbol

A Milli Takım'da Avusturya mesaisi

26 Mart 2016 Cumartesi 18:57 - Son Güncelleme 26 Mart 2016 Cumartesi 17:35

İdmanda Milli Takım oyuncularının oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında 29 Mart'ta deplasmanda karşılaşacağı Avusturya maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Milli takımın kamp yaptığı otelin sahasında basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmanda ay-yıldızlı futbolcular, ilk olarak hafif tempoyla koşu yaptı. İstasyon çalışması yapan oyuncular, daha sonra şut ve pas idmanı gerçekleştirdi. İki gruba ayrılan futbolcular, çift kale maç yaptı. Antrenman yapılan yan top çalışmasıyla sona erdi. Maçta futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Antrenmanda sakatlığı devam eden Hakan Çalhanoğlu, takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Arda'dan Azra bebek tişörtü

Milli takımın Barcelonalı yıldızı Arda Turan, antrenmanda giydiği tişörtle dikkati çekti. Üzerinde "Tay-sachs, Azra Cunduz. Mucizeye yolculukta yanımızda olan herkese minnettarız" yazan tişörtünü gazetecilere gösteren Arda, Antalya'da yaşayan 3 yaşındaki Azra bebeğin hastalığı konusunda toplumsal duyarlılık oluşturmak için bu davranışı yaptığını söyledi.

"Milli takımda kalıcı olmak istiyorum"

Antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulunan kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım, hedefinin milli takımda kalıcı olmak ve Avrupa'da oynamak olduğunu söyledi.

Kamp çalışmalarının iyi geçtiğini belirten Muammer, şampiyonaya güçlü bir şekilde gitmek istediklerini kaydetti. Milli takımda forma rekabetinin yüksek olduğuna işaret eden Muammer, bu rekabetin sahaya yansıdığını ve başarının geldiğini vurguladı.

Formayı almak için kendisinin de yoğun bir şekilde çalıştığını anlatan Muammer, "A Milli Takım'ın değişmez isimlerinden birisi olmak ve şampiyonalarda forma giymek istiyorum" dedi.

Muammer, teknik ekipte yer verilen Tuncay Şanlı, Tümer Metin ve Nihat Kahveci gibi ağabeylerinin kendilerine tecrübe kazandırdığını ve şampiyonalardaki anılarından bahsettiğini aktardı.

A Milli Takım, pazar günü yapılacak son antrenmanın ardından Antalya kampını tamamlayacak.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
4 gol var kazanan yok!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz