Futbol

"A Milli Takım'da kalıcı olmak istiyorum"

26 Mayıs 2018 Cumartesi 17:56 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2018 Cumartesi 18:04

A Milli Futbol Takımı'nın  hazırlık maçlarının kadrosunda yer alan Kenan Karaman, Milli Takım'da kalıcı olmak istediğini söyledi.

Transferde tercihini Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'tan yana kullanan genç futbolcu, Türkiye'den de teklif aldığını ancak henüz Almanya'daki hedeflerine ulaşmadığını dile getirdi.

Karaman, şunları söyledi:

"Bu sezon, A Milli Takım'da ilk maçlarımı yaptım. Çok gururlandım. İnşallah bunun devamını getireceğim. Milli takımda oynamak benim için ayrı bir duygu. Milli takımda kalıcı olmak istiyorum. Bunun için çalışacağım. Önümüzde 3 önemli maç var. Üç takım da 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek. Bu maçlar, eylül ayında yapacağımız UEFA Uluslar Kupası karşılaşmaları öncesi çok önemli .Türkiye'den transfer teklifi aldım. Takımın ismini vermek istemiyorum. Türkiye'de büyük takımlarda oynamak ayrı bir duygu ama henüz Bundesliga'daki hedeflerime ulaşmadığım için bu teklifi kabul etmedim. Lucescu, kamp boyunca bize hep düşüncelerini ve felsefesini anlatmaya çalışıyor. Çok toplantı yapıyoruz. Bu, çok önemli çünkü onun düşüncelerini ve sahaya yansıtmak istediklerini anlamamız lazım. Çok çalışıyoruz. Lucescu'dan çok şey öğrenebiliriz." 

Sıradaki Haber
Sinan Bolat, A Milli Futbol Takımı'nda
Yükleniyor lütfen bekleyiniz