Futbol

Antalya'da Emre Mor fırtınası!

30 Mayıs 2016 Pazartesi 09:40 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2016 Pazartesi 07:06

İlk kez A Milli Takım formasını giyen 18 yaşındaki Emre Mor, göz doldurdu.

Emre Mor, Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında Karadağ ile yaptığı ve 1-0 kazandığı maçta, ilk kez A Milli Takım formasını giydi. Sergilediği performans ile büyük beğeni toplayan genç oyuncu, "Çok gururluyum. Hayatımın en büyük günüydü" diye konuştu.

Emre Mor, taraftarı heyecanlandırdı

Antalya Stadı'nda yapılan hazırlık maçından A Milliler, Mehmet Topal'ın 90+4. dakikadaki golüyle 1-0 galip ayrıldı. Maça uzatmada gelen golün dışında A Milli Takım'a yeni çağrılan Danimarka Ligi takımlarından Nordsjaelland'da oynayan Emre Mor'un performansı damgasını vurdu.

Karşılaşmaya ikinci yarıda dahil olan genç oyuncu, ilk kez A Milli Takım formasını giydi. Emre, etkili mücadelesi, hızı ve top tekniğiyle taraftardan alkış aldı. Savunmada takıma yardım eden Emre Mor, hücumda da etkili bir görüntü çizdi.

Maçın son bölümünde girdiği pozisyon ve mücadeleler sonrasında Antalya Stadı'nı dolduran 33 bin seyirci, Emre Mor lehine tezahüratta bulundu.

Emre Mor: "EURO 2016'ya gidersem elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Emre Mor, şunları söyledi:

"Milli Takımda yer aldığım için çok mutlu ve gururluyum. Benim için çok büyük bir gündü. Belki de hayatımın en büyük günüydü. Burada etrafımda çok güzel insanlar var. Çok mutluyum. Fatih Terim ile maç sonunda çok kısa konuştuk ve beni tebrik etti. Çok iyi bir insan. Çevremde olan biteni bir kenara bırakıp sadece kendi oyunuma odaklanan birisiyim, bunu yaptım ve takımıma yardım etmek için çaba harcadım. Avrupa Şampiyonası'na gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Kadroda olmak isterim ama henüz açıklanan bir şey yok. Gidersem de elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağım."

Sıradaki Haber
Terim: "O sıra dışı..."
Yükleniyor lütfen bekleyiniz