Futbol

Arda Turan'dan Fatih Terim'e cevap

12 Haziran 2017 Pazartesi 09:09 - Son Güncelleme 12 Haziran 2017 Pazartesi 09:13

Milli takımdan gönderilen Arda Turan, Fatih Terim'in basın toplantısının ardından katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Sözlerine, "Hoca her zaman olduğu gibi benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında anlattı" diyerek başlayan Arda Turan, Milli Takım'ı tamamen bıraktığını açıkladı.

Bırakma kararını alırken birkaç futbolcunun da kendisiyle birlikte bırakmak istediğini belirten Turan, gazeteci Bilal Meşe'yi de ilk kez uçakta gördüğünü söyledi.

Bugüne dek her şeyi insanların yüzüne karşı söylediğini aktaran 30 yaşındaki futbolcu, EURO 2016'daki Çek Cumhuriyeti maçından sonra Terim'in kendisini tebrik dahi etmediğini söyledi.

Fatih Terim'in basın toplantısında kendisinden 'oyuncu' olarak söz ettiğini söyleyen Arda Turan, 'yine de kendisi hocamızdır, çok teşekkür ediyorum ve bugün için tebrik ediyorum' dedi.

Barcelonalı futbolcu sözlerini, "Hayatta en çok sevdiğim şeyi, 30 yaşında bıraktım. Bir kişi bile saygı duymayacak mı? İnşallah milli takım, Dünya Kupası'na gider. Biz de hep beraber tribünden destekleriz." diyerek sonlandırdı.

Sıradaki Haber
Kosova-Türkiye maçının ardından
Yükleniyor lütfen bekleyiniz