Futbol

Arda Turan'dan milli takım açıklaması

16 Eylül 2016 Cuma 12:02 - Son Güncelleme 16 Eylül 2016 Cuma 09:17

"Dünya Kupası'nda oynamak için elimden geleni yapacağım."

Arda Turan, milli takıma ilişkin hedefini açıkladı. Hırvatistan maçının kadrosuna alınmayan yıldız oyuncu, Dünya Kupası'nda oynamak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Arda Turan, Lig TV'ye verdiği röportajda kariyerine ilişkin değerlendirmede bulundu. Dünya Kupası'nda oynama isteğini dile getirdi.

"Dünya Kupası'nda oynamak istiyorum"

Barcelonalı yıldız, "Şampiyonlar Ligi kupam eksik oldu, inşallah onu almak istiyorum. Bir de Milli Takım kariyerimde Dünya Kupası oynamadım, bunun için de elimden gelen mücadeleyi vereceğim... Futbol sonrası futbolu yönetmek istiyorum. Bunun için hem kendimi geliştirip, hem de sonuna kadar çalışacağım" dedi.

"İnşallah Galatasaray şampiyon olur"

Arda Turan, eski takımı Galatasaray'ın maçlarını da yakından takip ediyor.

Başarılı futbolcu, "Bu sene çok daha zorlu bir lig bekliyor herkesi. Duygusal bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. İnşallah Galatasaray şampiyon olur. Transferler, Nigel de Jong, yeni gelen arkadaşlar, Bruma'nın performansı çok iyi gidiyor. Orta sahada Selçuk İnan gibi bir Galatasaray efsanesi var. Ben onun kötü oynadığını düşünmüyorum. Durumu gayet iyi. Bu ligi kazanabilecek seviyedeyiz. Eren Derdiyok'u da çok beğeniyorum. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum, zamanla daha iyi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Milli maça büyük ilgi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz