Futbol

Avrupa Ampute Şampiyonası finali Vodafone Park'ta

08 Ekim 2017 Pazar 21:19 - Son Güncelleme 09 Ekim 2017 Pazartesi 02:29

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye ile İngiltere arasında yapılacak final maçı Vodafone Park'ta oynanacak. Saat 19.00'da oynanacak ve TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak. Bu arada maçın biletleri ücretsiz olacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği, Turkcell'in ana sponsorluğunu üstlendiği Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) bünyesindeki ay-yıldızlı ekip, bugün (09.10.2017) İngiltere ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Daha önce Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanması planlanan final karşılaşması, milli sporcular ve teknik heyetin talebi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın girişimleri ile Beşiktaş Kulübünün çimler bakımda olmasına rağmen isteğe olumlu yanıt vermesinin ardından Vodafone Park'a alındı.

Bu arada daha önce 17.30 olarak duyurulan final maçının saati ise 19.00 olarak değiştirildi. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmayı futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecek. Tarihi final, TRTSPOR'dan canlı yaşanacak.

Sıradaki Haber
Lucescu'dan Milli Takımla ilgili flaş sözler
Yükleniyor lütfen bekleyiniz