Futbol

Bakan Kılıç'tan milli takıma moral

26 Şubat 2014 Çarşamba 10:24 - Son Güncelleme 26 Şubat 2014 Çarşamba 10:27

Bakan Kılıç, Fatih Terim'i telefonla arayarak başarı dileklerinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart'ta İsveç'le yapacağı hazırlık maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i telefonla arayarak başarı dileklerinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kılıç, A Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart'ta Ankara'da oynayacağı hazırlık maçı öncesinde TFF Başkanı Demirören'i arayarak, İsveç ile yapılacak hazırlık maçı başta olmak üzere A Milli Futbol Takımı'nın önündeki maçlar için de başarı ve şans diledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak büyük bir heyecan içerisinde olduklarını dile getiren Bakan Kılıç, daha sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile de bir telefon görüşmesi yaptı, milli takıma başarı diledi ve grubundan çıktıktan sonra kupanın Türkiye'ye gelmesi yolundaki temennisini dile getirdi.

Bakan Kılıç, "İnşallah, başta şahsınız olmak üzere futbolcularımızdan teknik heyetimize, malzemecilerimizden tüm taraftarlarımıza kadar tek bir yürek olacağız ve büyük başarılara beraber imza atacağız. Sizlere inancım tam" dedi.

Demirören ve Terim ise Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a ilgisinden dolayı teşekkür ederken, A Milli Takım'ın bundan sonraki tüm maçlarında stadyumda kendilerine destek olmaya ve maç öncesi Ankara'da yapılacak kampı ziyarete davet ettiler. Bakan Kılıç da milli takım kampını ziyaret ederek, futbolcularla tanışarak başarı dileğinde bulunmak istediğini kaydetti.

AA

Sıradaki Haber
Çakır'a milli görev
Yükleniyor lütfen bekleyiniz