Futbol

Cengiz Ünder: Şimdi sıra bende

13 Kasım 2019 Çarşamba 16:52 - Son Güncelleme 13 Kasım 2019 Çarşamba 17:05

Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, İtalya'da yine manşetlerde... "İzlanda benim maçım olacak" diyen Cengiz Ünder, Türkiye'nin EURO 2020'ye gitmesine katkı yapmak istediğini söyledi.

Serie A ekibi Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder, A Milli Futbol Takımımızın, İzlanda ile yapacağımız 2020 UEFA Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Eleme Grubu maçını, İtalyan medyasına değerlendirdi. Ünlü Corriere dello Sport Gazetesi'ne bir röportaj veren genç futbolcu, "Şimdi sıra bende" dedi.

"İzlanda karşılaşması benim maçım olacak" diyen Cengiz Ünder, Türkiye'nin EURO 2020'ye gitmesine katkı yapmak istediğini söyledi.

2019 sezonunun kendisi için iyi başlamadığına da dikkat çeken genç futbolcu, "Sakatlık dönemi sonrası istediğim performansı tam olarak ortaya koyamadım. İzlanda maçı benim kişisel motivasyonum için de çok önemli" ifadesini kullandı.

İtalyan spor gazetesi de Cengiz için bir paragraf açtı. Corriere dello Sport, "2019 sezonu Cengiz için daha bitmedi. O güzel oyununu sergilemesi için zamanı var" yorumunu yaptı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Şenol Güneş yönetiminde 61. maç
Yükleniyor lütfen bekleyiniz