Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Futbolda ''komşu''yla iş birliği

02 Ekim 2015 Cuma 20:37

Yunanistan ile Türkiye Futbol Federasyonları bir araya geldi.

Yunanistan Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, stratejik ortaklık kapsamında bir araya geldi.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, iki ülke yetkililerinin TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdiği çalışma toplantısına, Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı Giorgos Girtzikis, federasyon genel sekreteri Pafsanias Papanikolaou, TFF Birinci Başkan Vekili Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'ın katıldı.

İki ülke arasındaki iyi ilişkilerin bir üst düzeye çıkartılarak stratejik bir ortaklık kurulması için anlaşmaya varılan toplantıda, antrenör eğitimi ve değişimi, hakemliğin geliştirilmesi, hakem kampları organizasyonları, profesyonel çalışanların eğitimi, tesislerin kullanımı, sosyal sorumluluk projeleri ve elektronik bilet konularında ortak çalışmaların yürütülmesi için görüşmeler yapıldı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı Giorgos Girtzikis, iki ülke federasyonları arasında yapılacak iş birliğinin başarıya ulaşacağına inandığını vurgulayarak, "Türkiye Futbol Federasyonu'na mükemmel ev sahipliği için öncelikle teşekkür ediyorum. TFF'nin böyle güzel bir tesiste, bu kadar sağlam bir finansal duruma ve kurumsal yapıya sahip olduğunu görmekten dolayı büyük memnuniyet duydum. İki dost ve komşu ülkenin stratejik iş birliğinin büyük bir başarıya ulaşacağından eminim" ifadelerini kullandı.

TFF Birinci Başkan Vekili Yardımcı ise futbolun iki ülke arasında bir köprü görevini gördüğünü ve ortak deneyimlerinin paylaşılmasıyla çok iyi bir iş birliği ortamının sağlanacağını kaydetti.

Etiketler: Futbolda ''komşu''yla iş birliğitürkiye futbol federasyonuYunanistan Futbol Federasyonu