Futbol

Genç Milliler 90+2'de galibiyete uzandı

14 Aralık 2017 Perşembe 18:33 - Son Güncelleme 14 Aralık 2017 Perşembe 18:52

Türkiye 18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Karadağ'ı 90+2'de bulduğu golle 2-1 mağlup etti. Genç Millilerimiz, 12 Aralık'ta Karadağ ile aynı sahada oynadığı ilk hazırlık maçını da 2-1 kazanmıştı.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı, Alican Soydal, Görkem Çalış ve Öner Gökçedoğan hakem üçlüsü yönetti.

Teknik direktör Şenol Ustaömer yönetimindeki ay-yıldızlı ekip sahaya; Eren Bilen, Şahan Akyüz, Berkay Görmez, Sefa Akgün, Malik Karaahmet, İsmail Çokçalış, Muhammet Ömer Çakı, Erdem Seçgin, Mutlu Aksu Doğan, Fatih Bektaş ve Oğuzhan Açıl, 11'iyle çıktı.

Milliler, 13. dakikada Fatih Bektaş ve 90+2'de Enes İslam İlkin'in golleriyle Karadağ'ı 2-1 mağlup etti. Karadağ'ın golünü ise 4. dakikada Nikola Stanisic kaydetti.

Türkiye 18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, 12 Aralık'ta Karadağ ile aynı sahada oynadığı ilk hazırlık maçını da 2-1 kazanmıştı.

Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan Türkiye 18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Ustaömer, kadroyu biraz daha genişletmek için Türkiye içinden birçok oyuncuyu takıma dahil ettiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu iki hazırlık maçında yeni oyuncuları deneme şansımız oldu. Karadağ, savunmayı çok iyi yapan bir takım. Biz skordan ziyade iyi futbolu önemsemiştik. Bugün maalesef iyi futbol oynamadık ama kazandık. Çocuklar için moral oldu. Yine bu hazırlık maçlarına devam edip gelecek seneye kadar en iyi kadroyu kurmaya çalışacağız." 

Sıradaki Haber
Milliler İtalya'ya kaybetti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz