Futbol

"Gurur duyulabilecek bir takım..."

18 Kasım 2013 Pazartesi 10:49 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:57

Terim "Maç Kitabı"na değerlendirmelerde bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, "Ülkenin bütünün gurur duyabileceği bir milli takım oluşturabilmek için çalışmalarımız başladı" dedi.

Terim, A Milli Futbol Takımı'nın salı günü Mersin'de Belarus ile yapacağı özel maç öncesi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından özel olarak çıkarılan "Maç Kitabı"na değerlendirmelerde bulundu.

Milli takımın Türkiye için yoğun bir mesai harcadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Eylül ve Ekim aylarındaki karşılaşmalarda, ülkenin bütününün de gurur duyabileceği bir milli takım oluşturabilmek için çalışmalarımız başladı. 2016 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmaları öncesinde, hazırlık ve planlama dönemini verimli geçirmeyi ve hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Adana'da Kuzey İrlanda ile oynadıklarını ve Mersin'de Belarus karşısına çıkacaklarını hatırlatan Terim şunları kaydetti:

"Doğduğum şehir olan Adana'da Milli Takım Teknik Direktörü olarak ilk defa kulübede yer almıştım. A Milli Takımı'mız da Mersin'de yine ilk kez sahaya çıkacak. Bu sebeple her iki müsabakanın da hepimiz için anlamı farklı. Adana'da olduğu gibi Mersin halkının da Milli Takımı'mızı bağırlarına basacaklarına olan inancımı ifade ederek, tüm Türkiye'yi heyecanlandıracak bir takım oluşturmanın ve bu süreci tüm halkımızla birlikte sürdürmenin Milli Takımı'mıza güç vereceğini hatırlatmak istiyoruz. Haydi Türkiye, Milli Takım senin için oynuyor. Stadyumdaki ve ekran başındaki halkımızla bütünleşmek en büyük dileğimiz. 70 milyon tek yürek, yeni zaferlere."

Sıradaki Haber
A Milli Takım Belarus karşısında
Yükleniyor lütfen bekleyiniz