Futbol

"Hedefimiz gruptan birinci çıkmak"

15 Kasım 2021 Pazartesi 22:18 - Son Güncelleme 15 Kasım 2021 Pazartesi 22:34  |  Kaynak : TRT SPOR

TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Yardımcı, "Hedefimiz gruptan birinci çıkarak Dünya Kupası'na gitmek dedi"

TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Yardımcı,  "Yaz aylarında bir düşüş sürecine girmiştik, bu süreci teknik direktör değişikliği yaparak önlemek istedik. Stefan Kuntz ile anlaştık. Kendisi hem Türkiye'yi ve Türk futbolunu yakından takip eden biri. Diyalog çalışma biçimi yönetim tarzının uyumlu olacağını düşündük isabetli karar verdiğimize inanıyoruz. Yeni enerjik ve olumlu bir havanın oluşması isabetli bir karar verdiğimizi gösteriyor." dedi.

Hocamızın dediği gibi yolun daha başındayız diyen Yardımcı,  "Yeni bir hava yakaladık. İnşallah bu hava yarınki maçı alarak devam eder. Şu anda birinci olma ihtimalimiz var. Hedefimiz birinci olmak. Yarın maçı almamız lazım. Karadağ çok disiplinli agresif, maçı sonuna kadar bırakmayan arzulu istekli bir takım bunu hem Hollanda maçında hem bizim maçta gösterdiler. Dolayısıyla yarın maç çok zor olacak. Ama takımımız kaliteli potansiyeli yüksek oyunculardan oluşuyor. İnşallah yarın maçı alacağız." diye konuştu.

Katar'a gitmek için her türlü şansımızı kullanacağız diyen Yardımcı, "Stefan Kuntz'un çalışma düzeni çok profesyonel ve candan birisi çok samimi. Oyuncularla kurduğu diyalog bizden biri gibi. Katar'a gitmek istiyoruz olmazsa play - off, her türlü şansımızı kullanacağız. Birinci olarak çıkamazsak bile seri başı olarak yolumuza devam edeceğiz."

Etiketler : Servet Yardımcı
Sıradaki Haber
"Anlamı çok büyük bir maç"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz