Futbol

''Herkes Volkan'a saygı duymalı''

20 Kasım 2014 Perşembe 13:47 - Son Güncelleme 20 Kasım 2014 Perşembe 13:50

Boğuşlu: ''Herkesin onun ruh haline saygı duyması gerekir''

A Milli Takım Kaleci Antrenörü ve Milli Takımlar Kaleci Departmanı Sorumlusu Alper Boğuşlu, UEFA A Profesyonel Kaleci Antrenörlük Kursu kapsamında Kılıçarslan Kopuz, Özden Öngün ve Coşkun Kapudağlı'yı izledi.

Boğuşlu, İzmit ilçesindeki fabrikanın sahasında, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kocaelispor'un kalecisi ve kursiyer Kopuz'u izlemeye ve kayıt altına almaya geldiğini söyledi.

Kapudağlı, Öngün ve Kopuz'la antrenman yapacaklarını ifade eden Boğuşlu, Kocaeli'ndeki dostluklarının sürdüğünü kaydetti.

Boğuşlu, taraftarların Kocaelispor'un maçlarına ilgi gösterdiğini öğrendiğini belirterek, "Burada eskiden antrenmanlar yaptık, kıymetli hocalar ve futbolcularla çalıştık. O günleri hatırladım. Öngün'ün departman kaleci antrenörü, A diploması eksikti. Bir ihtiyaç dolayısıyla futbolu bıraktırdık, 'bırak gel, kaleci antrenörüne ihtiyacımız var' dedik, o da kırmadı. Şu anda birlikte güzel işler yapıyoruz" diye konuştu.

Alınacak diplomanın uluslararası geçerliliği bulunduğunu anlatan Boğuşlu, müfredatı UEFA'ya gönderdiklerini dile getirdi.

Boğuşlu, bir gazetecinin "Volkan Demirel'in sahayı terk etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, "Detaya girmeyeceğim. Siz de kabul edersiniz ki bir sporcuya tribünden küfür edilmesi normal bir olay değil. Ondan sonraki yorumlar herkese göre değişir. Kimine göre profesyoneldir, çıkmaması lazım ama o anki ruh halini de kimse bilemez. 'Herkesin onun ruh haline saygı duyması gerekir' diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

AA

Sıradaki Haber
Safet Susic tarihe geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz