Futbol

Hollanda'nın aday kadrosu 26'ya düştü

18 Mayıs 2016 Çarşamba 19:04 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2016 Çarşamba 16:08

Hollanda Milli Takımı aday kadrosu 31'den 26'ya düştü.

Hollanda Milli Takımı'nın, İrlanda Cumhuriyeti, Polonya ve Avusturya ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belirlendi.

Teknik direktör Danny Blind, 31'den 26'ya düşürdüğü kadroya Galatasaray'dan Wesley Sneijder'i dahil ederken, Fenerbahçe'den Robin van Persie'yi ise çağırmadı.

Blind, PSV'den 8 futbolcuya yer verdiği kadroya, Roma forması giyen ve sakatlığını atlatan Kevin Strootman'ı da alırken, Utrecht'in genç oyuncusu Bart Ramselaar'ı ise ilk kez davet etti.

Kadroya alınan Sneijder, 26 Mayıs'ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinden dolayı Hollanda'nın 27 Mayıs'ta İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı hazırlık maçında forma giyemeyecek.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Türkiye'nin de yer aldığı A Grubu'ndan çıkamayarak hayal kırıklığına yol açan Hollanda, 27 Mayıs'ta İrlanda Cumhuriyeti, 1 Haziran'da Polonya ve 4 Haziran'da Avusturya ile karşılaşacak.

Deplasmanda yapacağı üç karşılaşmaya da 22 Mayıs'ta Portekiz'de başlayacak kampta hazırlanacak Hollanda Milli Takımı'nın 26'ya düşürülen aday kadrosunda bulunan isimler şöyle:

Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV)

Defans: Jeffrey Bruma, Jetro Willems (PSV), Virgil van Dijk (Southampton), Patrick van Aanholt (Sunderland), Kenny Tete, Joel Veltman (Ajax), Ron Vlaar (AZ Alkmaar), Daley Blind (Manchester United)

Orta saha: Riechedly Bazoer (Ajax), Tonny Vilhena (Feyenoord), Marco van Ginkel, Davy Pröpper (PSV), Bart Ramselaar (Utrecht), Kevin Strootman (Roma), Georginio Wijnaldum (Newcastle United), Wesley Sneijder (Galatasaray)

Forvet: Luuk de Jong, Jürgen Locadia, Luciano Narsingh (PSV), Vincent Janssen (AZ), Bas Dost (Wolfsburg), Memphis Depay (Manchester United), Quincy Promes (Spartak Moskova)

Sıradaki Haber
Terim aday kadroyu TRTSPOR'da açıkladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz