Futbol

"İnancımız tam"

04 Mart 2014 Salı 10:07 - Son Güncelleme 04 Mart 2014 Salı 11:02

Yıldırım Demirören, milli maç için hazırlanan maç kitabında yazdı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, federasyon olarak her yaş grubunda tüm milli takımların Avrupa Şampiyonaları ve Dünya Kupalarında mücadele etmelerini hedeflediklerini söyledi.

Demirören, TFF tarafından yarın oynanacak Türkiye-İsveç milli maçı için özel olarak hazırlanan maç kitabındaki yazısında, A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi hazırlıklarına İsveç maçıyla başladığını belirterek, Avrupa futbolunun en önemli ülkelerinden İsveç'i, başkent Ankara'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

TFF Başkanı Demirören, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından yükselen ivmemizin bu karşılaşmada da devam edeceğine inancımız tam.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak her yaş grubunda tüm milli takımlarımızın Avrupa Şampiyonaları ve Dünya Kupalarında mücadele etmelerini hedefliyoruz. Bu ortak vizyonu Sayın Fatih Terim'le de paylaşıyor ve gelecekte kalıcı başarılara ulaşmak için önemli projeler geliştiriyoruz."

Türkiye'nin, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Letonya, İzlanda ve Kazakistan ile eşleştiğini hatırlatan Demirören, "Bu çetin grupta futbolseverlerimize üst düzey maçlar izleterek Fransa'da düzenlenecek futbol şöleninde yer almak en önemli hedefimizdir. Bu vesileyle, 10 yıl aradan sonra Ankara'da oynayacağımız bu ilk karşılaşmada stadyuma gelecek tüm futbolseverlere teşekkür eder, iyi seyirler dilerim" diyerek görüşlerini aktardı.

Sıradaki Haber
A Millilerin karnesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz