Futbol

"İnanılmaz hatalar yaptık gollerde"

08 Eylül 2018 Cumartesi 00:21 - Son Güncelleme 08 Eylül 2018 Cumartesi 00:38

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ilk maçında Rusya'ya 2-1 mağlup olan A Milli Takımımızın teknik direktörü Lucescu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Mücadeleyi kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Lucescu, "Yazık, kaybettik. İyi bir maç yaptık aslında. 2. yarı iyi oynadık. 4-5 tane gol pozisyonu ürettik. İnanılmaz formda bir kalecileri vardı bugün. Çağlar, Okay sezonun ilk maçlarını oynadılar. Serdar da zorladı. İnanılmaz hatalar yaptık gollerde." dedi. 

Yeni bir ekip kurduklarının altını çizen Rumen çalıştırıcı, takımın durumuyla ilgili "Bir şeyler göstermeye başladık. Biz artık fizikle değil, teknikle oynuyoruz. Bütün oyuncularımız hepsi formda olamıyor. Biraz daha agresif olmalıydık, rakip daha agresifti. Yarış daha yeni başladı." sözlerini kullandı. 

"Problemimiz, oyuncularımızın kendi takımlarında oynamamaları"

"Eylül'de 2 maç yapan sadece Türkiye var. Diğer takımlar 1'er maç yapıyor. Hazırlık maçları yapıyorlar. İsveç hazırlık maçıyla bizim maçımıza hazırlandı. Problemimiz, oyuncularımızın kendi takımlarında oynamamaları. Umut ediyorum ki gençler yavaş yavaş kendi takımlarında da ilk 11 oynayacaklar. Bugün 2. yarıda oynadığımız oyunun aynısını diğer maçta da oynamalıyız. Hücumda daha agresif olmalıyız."

"Bizim sabra ihtiyacımız var"

"Cengiz'in de problemi var, kulübünde ilk 11'de sürekli oynaması lazım. Duygusal bir oyuncu, her maçı oynamalı. Kendine güveninin yükselmesi için her maçta oynaması lazım. Çağlar'ın Leicester'da oynaması, Okay'ın Celta Vigo'da oynaması hemen olacak işler değil. Bizim sabra ihtiyacımız var. Bakarsanız Rusya'da Zenit'ten 5-6 oyuncu vardı. Ben de bir ekipten 5-6 oyuncu almak isterdim. Elimizdekilerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Galatasaray Emre, Ömer'i aldı, inşallah sürekli oynarlar." 

Sıradaki Haber
A Milli Futbol Takımımızın maçları TRT'de
Yükleniyor lütfen bekleyiniz