Futbol

İsveç maçıyla yeni dönem başlıyor

05 Mart 2014 Çarşamba 00:11 - Son Güncelleme 05 Mart 2014 Çarşamba 00:14

TFF Yönetim Kurulu, A Milli Takım ve teknik heyetle bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, A Milli Takım teknik heyeti, futbolcular ve TFF sponsorlarının temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, TFF Yönetim Kurulu, A Milli Takım teknik heyeti, futbolcular ve sponsorların temsilcileriyle İsveç maçı öncesinde, Ankara JW Marriott Otelde buluştu.

TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, İsveç maçıyla A Milli Takım için yeni bir dönemin başlayacağına inandıklarını söyledi.

Özerten, federasyon olarak Türkiye'ye yeni ve güçlü bir mesajın verileceğine inandıklarını belirterek "Kurumumuzda en eski isimlerden biri olarak, daha evvel maçtan bir gün önce böyle geniş çaplı bir katılımla yemek yediğimizi hatırlamıyorum. Bu tablo, sponsorlarımıza ne kadar değer verdiğimizin bir göstergesi. Bu akşam burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

A Milli Takım adına konuşan takım kaptanı Arda Turan da "Büyük başarılar kazanıp sizleri dünyanın her tarafında temsil etmek istiyoruz. Türk futboluna yapmış olduğunuz katkılardan dolayı sizlere teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
İşte İsveç maçı 11'i
Yükleniyor lütfen bekleyiniz