Futbol

Joachim Löw TRT SPOR'a konuştu

06 Ekim 2020 Salı 19:23 - Son Güncelleme 06 Ekim 2020 Salı 22:01  |  Kaynak : TRT SPOR

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, TRT SPOR'a konuştu. Türkiye ile ilgili çok güzel anıları olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, "Fenerbahçe'nin her zaman kalbimde ayrı bir yeri var. Türkiye'yi seviyorum" dedi.

Deneyimli teknik direktör röportaja Türkçe kelimelerle başlayıp, veda ederken de "İyi günler, bol şans" ifadelerini kullandı. İşte o anlar:

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, TRT SPOR'a yaptığı özel açıklamada, "Türkiye ile ilgili her zaman çok güzel anılarım var. Türkiye'de çok güzel zaman geçirdim. Genç bir teknik direktör olarak Türkiye'de görev yapmıştım. Fenerbahçe'nin her zaman kalbimde ayrı bir yeri var. Türkiye'yi seviyorum. Türkiye her zaman kalbimde ve aklımda" dedi. 

Löw'den Güneş ve takıma övgü

Löw, "Türkiye Milli Takımı Şenol Güneş ile çok iyi bir hava yakaladı. Bunu da Fransa maçlarında çok iyi gösterdiler. Bilhassa defansif olarak ve bire bir teknik olarak çok iyi oyunculara sahipler. Türkiye Milli Takımı'nın çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
A Milli Futbol Takımı Almanya'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz