Futbol

Kavgaya Terim el koydu

09 Ekim 2013 Çarşamba 10:48 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 10:50

Milli takımda bulunan 3 kaleci arasındaki küskünlüğe Terim'den müdahale geldi.

Milli takım kampında bulunan kaleciler Fenerbahçeli Volkan Demirel, Beşiktaşlı Tolga Zengin ve Trabzonsporlu Onur Kıvrak arasındaki küskünlüğe, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim el koydu.

3 Temmuz süreci ile o dönem Trabzonspor kalesini koruyan Tolga Zengin ile Onur Kıvrak, F.Bahçe’yi hedef alan açıklamalarda bulunmuş, Volkan Demirel de zaman zaman buna cevap vermişti. Milli Takım kampında bulunan 3 kalecinin idmanda zorunlu olarak bir araya gelmesi ve daha sonra ise konuşmamaları dikkat çekti.

"Sevmek zorunda değilsiniz"

F.Bahçe-Trabzons derbisinin bitiş düdüğüyle Volkan Demirel ile Onur Kıvrak’ın girdiği tartışmayı televizyondan takip eden tecrübeli teknik adam, üç kaleci ile özel bir görüşme yaparak, “Bu tür olaylar sizin gibi milli takım kalecilerine yakışmıyor. Hiç de hoş bir şey değil. Milli takımda küslük olmaz. Bunları bir daha tekrar etmeyin. Milli takıma yansımasını da istemiyorum. Birbirinizi sevmeyebilirsiniz ama saygı gösteriniz. Burada iyi olun” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

"Olaylar bizim içn orada kaldı"

Volkan Demirel, Tolga Zengin ve Onur Kıvrak ise olayların saha içinde kaldığını, özellikle milli karşılaşmalarda böyle bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdikleri belirtildi. (Akşam) 

Sıradaki Haber
Türkiye-Hollanda biletleri satışa çıkıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz