Futbol

Kenan Karaman: Güçlü bir kadromuz var

05 Eylül 2021 Pazar 00:56 - Son Güncelleme 05 Eylül 2021 Pazar 01:01  |  Kaynak : TRT SPOR

Milli futbolcu Kenan Karaman, Cebelitarık maçının ardından TRT SPOR'a yaptığı açıklamada, "Yaptığımız hatalardan ders çıkarmak istiyoruz. Herkes arkamızda dursun. Çok güçlü bir kadromuz var. Bunu Hollanda maçında da göstereceğiz" dedi.

Kenan Karaman'ın açıklamaları şöyle:

"Bugün zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakipler burada çoğunlukla zorlandı. Maçın uzun bir süre 0-0 gideceğini biliyorduk. Penaltı da kaçırdık ama takım pes etmedi. Zor bir zeminde, suni çimde oynadık, pek alışık değiliz. İkinci yarı daha çok topa sahip olduk. Daha düzgün oynamaya çalıştık. Oyunu genişlettik, arkalara daha fazla koşu yapmaya çalıştık. Herhalde böyle rakibi daha çok bozduk ve golleri bulduk."

"Hollanda maçında gücümüzü göstereceğiz"

"Turnuvadan sonra en çok biz üzüldük. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tabii ki bize çok etki yaptı. Kendimizi çok sorguladık. Takım içinde çok konuştuk. Ama şunu unutmamak gerek bu kadro olarak biz buraya kadar getirdik. Kötü bir turnuva geçirdik ama bütün turnuvalara katılmak istiyoruz. Önümüzde Dünya Kupası var. Yaptığımız hatalardan ders çıkarmak istiyoruz. Önümüze bakarak daha fazla başarı elde edebiliriz. Dünya Kupası'nda şu an pozisyonumuz iyi. Hollanda maçına da iyi hazırlanacağız. Herkes arkamızda dursun. Bu takımdan çok ümitliyim. Çok güçlü bir kadromuz var. Bunu Hollanda maçında da göstereceğiz"

Sıradaki Haber
Genç mililer, Hırvatistan'la berabere
Yükleniyor lütfen bekleyiniz