Futbol

Kenan Karaman TRT SPOR'a konuştu

10 Mart 2020 Salı 22:37 - Son Güncelleme 10 Mart 2020 Salı 22:53

Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Karaman, TRT SPOR'a konuştu. Bir süredir formasından uzak kalan Karaman ağır bir hastalık geçirdiğini ifade ederek, "4 aylık süreçte kendimi iyi hazırlayıp geri döndüm" dedi.

Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Karaman, TRT Spor'da yayınlanan Almanya'dan Futbol programına telefonla bağlandı.

Zatüre hastalığına yakalanan milli futbolcu, "Ağır bir hastalık geçirdim, 4 aylık süreçte kendimi iyi hazırlayıp geri döndüm. Rahatsızlığımda beslenme düzenimde değişikliğe gittim. Şenol hocam rahatsızlığım boyunca beni birçok kez aradı" dedi.

"Kendimi iyi hissediyorum"

Milli takımdaki sakat futbolcuların durumuna da değinen Kenan Karaman, "Herkes kendini hazır tutmalı, ben ümitliyim inşallah Avrupa şampiyonası'nda başarılı bir turnuva geçireceğiz." ifadelerini kullandı. Karaman, "Kendimi forvet hattında iyi hissediyorum. Çok çalışıp form tutmak istiyorum"  dedi.

Koronavirüs nedeniyle futbolun ikinci planda kaldığını söyleyen Karaman, "Koronavirüs sebebiyle zor günler geçiriyoruz. Bize de bugün maçların seyircisiz oynaması talimatı geldi. Öncelikle insanların sağlığı önemli tabii... Bu konuda herkes tedbirini almalı" değerlendirmesinde bulundu. 

Kaan kendini çok geliştirdi

Kaan Ayhan'ın çok iyi bir sezon geçirdiğini dile getiren milli futbolcu, "Kaan kendini çok geliştirdi. Burada harika bir sezon geçiriyor" dedi.

Bundesliga'da oynadıkları Hertha Berlin maçına da değinen Karaman, "Maçta oyundan çıkmamla iki gol yememiz bir oldu. İyi oyun oynuyoruz ama bu aralar şanslı değiliz. Funkel ile defansif oynuyorduk. Hoca değişikliği takıma yeni bir hava getirdi. Rösler tüm futbolcuları motive etmeye çalışıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Almanya-İtalya maçı seyircisiz oynanacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz