Futbol

Kerem Aktürkoğlu: Sürekli hesap yapıyoruz

12 Kasım 2021 Cuma 16:59 - Son Güncelleme 12 Kasım 2021 Cuma 18:32  |  Kaynak : TRT SPOR

FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Cebelitarık'ı ağırlayacak A Milli Takım'ın oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, "Gruptaki puan durumuyla alakalı sürekli hesap yapıyoruz" dedi. Genç oyuncu, teknik direktör Kuntz'la ilgili de açıklamalar yaptı.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9. hafta maçında Cebelitarık'ı konuk edecek olan A Milli Futbol Takımımızın genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Gruptaki son durumu değerlendiren Kerem, “İki maçımız kaldı. Tabii ki diğer maçların sonucunu bekleyeceğiz ama onları düşünmeden iki maçı nasıl kazanacağımıza odaklandık. Galibiyetlerle ilerlemek istiyoruz. İki maçı güzel şekilde geçip, rakiplerimizin de puan kaybedeceğini düşünüyorum.” dedi.

Stratejilerle ilgili takım olarak konuştuklarını belirten yıldız futbolcu, “Sürekli hesap yapıyoruz. Hollanda ve Norveç’in birbiriyle oynayacağını da biliyoruz. İstediğin kadar hesap kitap yap, sahaya çıktığında ne olacağını bilemiyorsun.” ifadelerini kullandı.

"Kuntz ile iletişimimiz çok iyi"

Genç oyuncu, düzenlenen basın toplantısında da gazetecilerin sorularını cevapladı. Kerem Aktürkoğlu, Stefan Kuntz ile alakalı soruya şu cevabı verdi:

"Hocamız herkesle tek tek ilgileniyor. Yeni hocamız ve ekibimizle birlikte en önemli şey futbolcularla olan iletişimdi. Bize çok yakın ve sıcak davranıyor. İsteklerini, bizden beklentilerini dile getiriyor. Sürekli ikili diyalog halindeyiz. Bu da bence bir futbolcu için en önemli şey. Kendisi çok sıcakkanlı. Türkçe biliyor ve bize espriler de yapıyor."

"Pes etmemek gerek...Galatasaray'a büyük riskler alarak geldim"

Kerem, alt liglerle forma giyen futbolcular ilişkin soru üzerine ise "Ben 3. Lig'den geldim ama şu an Galatasaray ve Milli Takım'da oynuyorum. Pes etmemek gerek. Bir şans geliyor ve iyi değerlendirince önünüz bambaşka yerlere açılıyor. Ben Galatasaray'a büyük riskler alarak geldim. Benim için çok zorlu bir sınav oldu ama şu an buradayım ve çok mutluyum. Fatih hocama, bana şans verdiği için teşekkür ederim." dedi.

Sıradaki Haber
Stefan Kuntz: Kontrollü hücum edeceğiz
Yükleniyor lütfen bekleyiniz