Futbol

"Kıyaslamalar bizi üzüyor. Çünkü..."

10 Ekim 2017 Salı 14:45 - Son Güncelleme 10 Ekim 2017 Salı 15:55

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek şampiyon olan Milli Takımımızın oyuncuları Ömer Güleryüz ve Kemal Güleş, TRTSPOR'da Serkan Yetkin'in sorularını yanıtladı. 

A Milli Futbol Takımı ile Ampute Milli Takımı arasında yapılan kıyaslamarla ilgili soru üzerine Ömer Güleryüz, "A Milli Futbol Takımı ile kıyaslanmak bizi üzüyor" dedi.

Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımızın oyuncuları Ömer Güleryüz ve Kemal Güleş, TRTSPOR'a konuk oldu.

"A Milli Futbol Takımı'nın durumu ile ilgili yapılan yorumlarla ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna cevap veren Ömer Güleryüz, şunları söyledi:

"Biz o kıyaslamalara kulak asmıyoruz. Aksine o kıyaslamalar bizi üzüyor. Çünkü o da bizim milli takımımız sonuçta. Biz o gün onlar İzlanda'ya 3-0 yenildiklerinde gözlerimiz doldu. Biz onların da Dünya Kupası'na gitmesini çok istiyorduk. Sosyal medyada ister istemez görüyoruz o kıyaslamaları. Ama üzülüyoruz biz böyle kıyaslama olmaz. Sonuçta onlar da bizim Milli Takımımız. Bazen işler ters gidebilir. Onların da desteğe ihtiyacı var. Bu kıyaslamalar pek hoşumuza gitmiyor açıkçası, yapılmasın. Onlar da bizim abilerimiz, kardeşlerimiz. Bazen işler ters gidebilir, onların da bu kadar üstüne gidilmesi pek hoş olmuyor cidden." 

Kemal Güleş de arkadaşına katıldığını ve olayın sosyal medyada abartıldığını ifade etti.

Sıradaki Haber
Demirören ve Ampute Milliler bir araya geliyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz