Futbol

'Korkuyor' diyenlere cevap verdik

27 Mart 2021 Cumartesi 22:13 - Son Güncelleme 27 Mart 2021 Cumartesi 22:28  |  Kaynak : TRT SPOR

Milli futbolcularımız Çağlar Söyüncü ve Ozan Tufan, A Milli Futbol Takımımızın Norveç galibiyetini değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımımızın Norveç'i 3-0 mağlup ettiği müsabakanın ardından, Milli futbolcularımız Çağlar Söyüncü ve Ozan Tufan, TRT Spor'un sorularını yanıtladı.

"Korkuyor diyenlere cevabımızı verdik"

Her rakibi ciddiye aldıklarını belirten Çağlar Söyüncü, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim için "korkuyor" gibi bir algı oldu. Biz kimseyi büyük de görmüyoruz, küçük de görmüyoruz. Rakibimize iyi çalıştık. Hocamızın verdiği taktiklere yönelik oynadık. Allah'a şükür her şey yolunda gitti. 

Şu anda ilk hedefimiz Letonya maçı. Dünya Kupası'na gitmeyi çok istiyoruz. Bütün turnuvalara talibiz. Gidip kalitemizi göstereceğiz. Bundan başka başarı da, mutluluk da yok."

"Arkadaşlarıma yardımcı olduğum için mutluyum"

Attığı 2 golle galibiyete damga vuran Ozan Tufan, attığı goller için çalışmalar yaptığını belirterek, şu sözleri sarf etti:

"Bu vuruşlar için özel olarak çalışıyoruz ve meyvesini bu maçlarda yiyoruz. Ben de attığım gollerden dolayı çok mutluyum.

Ben iki yönlü oynamayı seven bir futbolcuyum ve kendimi hem savunma hem hücum için zorluyorum. Sadece savunma yaptığımda futboldan keyif almıyorum. Gol atma becerim de bu sayede ortaya çıkıyor. Bunu yaparak arkadaşlarıma yardımcı olduğum için çok mutluyum. "

Sıradaki Haber
Karadağ rahat kazandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz