Futbol

Luca Marchegiani TRT SPOR'a konuştu

09 Aralık 2019 Pazartesi 13:27 - Son Güncelleme 09 Aralık 2019 Pazartesi 13:58

İtalyanların efsane file bekçilerinden Luca Marchegiani, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Gök mavililerin unutulmaz kalecisi, hem İtalya'nın gruptaki performansını, hem de Türk Milli Takımı'nı değerlendirdi.

Luca Marchegiani, şöyle konuştu: "Milli Takımımızdan çok şey bekliyoruz. Yeni bir yarış yeni bir mücadele.
İtalya gruptaki maçlarına çok iyi başladı. Bütün maçlarında galip gelerek gruptan namağlup çıkmayı başardı. Gerçeği söylemek gerekirse grup o kadar da zorlu değildi. İtalya açısından güçlü rakip yoktu ama Mancini ve ekibi yine de büyük bir başarıya imza attı. Çünkü bugüne kadar mağlubiyet almadan ve puan kaybetmeden bu tür bir basariyi elde ederek gruptan çıktığımızı hatırlamıyorum. Bu arada Mancini'nin başarısını kabul etmek gerekiyor. Mancini'yi cok iyi taniyorum, çok başarılı bir teknik direktör. Elindeki imkanları nasıl ve en iyi şekilde değerlendireceğini çok iyi biliyor. İnanıyorum ki Avrupa Şampiyonası'na en iyi oyuncuları seçerek gidecektir. Ama bu şampiyonluk için yeterli olur mu? Bunu bilemiyorum.

Şampiyonada eleme grubundan daha güçlü rakipler olacak. İtalya'nın göstereceği performans ve elde edeceği sonuçlarla, gruptaki başarısının tesadüf olmadığını göstermesi gerekiyor. Milli Takımımıza güveniyorum.

İlk maçımızda karşılaşacağımız Türk Milli Takımı güçlü bir rakip, önemli oyunculara sahip ve bana göre gruptan çıkmak için İtalya, İsviçre ve Türkiye arasında zorlu bir mücadele geçecektir. Türk Milli Takımı ile ilk maçımız çok önemli sonraki maçları da etkileyebilir. Bu nedenle grubumuz da ilk maçımızda galip gelerek başlamak, İtalya Milli Takımı için büyük bir avantaj olacaktır."

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : Luca Marchegiani
Sıradaki Haber
Genç milliler, İspanya ile berabere kaldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz