Futbol

Merih, Halil, Serdar ve Ferdi'den galibiyet değerlendirmesi

05 Haziran 2022 Pazar 00:35 - Son Güncelleme 05 Haziran 2022 Pazar 00:42  |  Kaynak : TRT SPOR

Milli takımın başarılı oyuncuları Merih Demiral, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun ve Ferdi Kadıoğlu, 4-0 kazanılan Faroe Adaları maçını TRT SPOR'a değerlendirdi.

Milli yıldızların TRT SPOR mikrofonuna yaptıkları açıklamalar şu şekilde:

Merih Demiral: İlk golden sonra açıldık

Sözlerine kendilerini maç boyu destekleyen taraftara teşekkür ederek başlayan Merih Demiral, "Bizi son dakikaya kadar çok iyi desteklediler her zamanki gibi. Özellikle ilk dakikalar çok zorlandık. İlk golden sonra açıldık. Gayet iyi bir oyun sergiledik. Bu tip maçlar zor oluyor. İnşallah 3 maçımızı da kazanırız en iyi şekilde devam ederiz. Golde Enes'in biraz golünü çaldım ama gol için ve galibiyet için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Halil Dervişoğlu: En önemlisi gol yemeden kazanmaktı

Rakibin geri çekilerek oynayacağını tahmin ettiklerini söyleyen Halil Dervişoğlu, "O yüzden ilk yarı biraz zor geçti. İlk golü arıyorsun. İlk golü bulduktan sonra bizim için daha kolay bir maç oldu. Bu maçta en önemlisi gol yemeden kazanmaktı. Bugün bunu yaptık. Mutluyuz." dedi.

Serdar Dursun: Grubun favorisiyiz

Gruba iyi başlamak istediklerini ifade eden Serdar Dursun, şu açıklamayı yaptı:
"Grubun favorisiyiz, lideriyiz ama böyle maçlarda kolay olmuyor kilidi açman lazım. Ben de her maç elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bugün de nasip oldu, mutluyum. Takımımızda önemli takımlarda oynayan önemli oyuncular var. İnşallah hepimiz golleri buluruz milli takımı yukarı çıkarırız."

Ferdi Kadıoğlu: Zamanla kendimizi geliştireceğiz

Milli forma altında ilk maçı olması nedeniyle heyecanlı olduğunu söyleyen Ferdi Kadıoğlu müsabakayla alakalı, "Güzel ve net bir galibiyet aldık. 4 maçta 4 galibiyet hedefimiz var. Bu yolda ilerlemek istiyoruz. Bugün benim ilk maçımdı. Birbirimize alışmamız lazım. Zamanla kendimizi geliştireceğiz. Her şey çok daha iyi olacak." değerlendirmesini yaptı. 

Sıradaki Haber
Uluslar Ligi'nin ilk haftası tamamlandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz