Futbol

Milli Takım dünyaya açılıyor!

03 Nisan 2014 Perşembe 13:38 - Son Güncelleme 03 Nisan 2014 Perşembe 13:49

TFF ve Saran Medya, Milli Takım maçlarının yayını ile ilgili işbirliğine gitti.

A Milli Futbol Takımı'nın 2006 yılından bu yana hazırlık maçlarını pazarlayan Saran Medya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yeni bir anlaşmaya imza attı.

TFF'nin 6,5 milyon dolar muhammen bedel ile ihaleye çıkardığı maçların hak sahibi olan Saran Medya, Türkiye ve rakip ülke dışındaki diğer bütün ülkeler için, 2018 yılına kadar tüm hazırlık maçlarının medya haklarının pazarlamasını yapacak. Ayrıca, anlaşma ile milli takımın, Dünya Kupası öncesi ABD'de yapacağı yaz kampı organizasyonu ve oynanacak hazırlık maçlarının medya hakları pazarlaması da Saran Medya'da olacak.

2006 yılından bugüne kadar Avrupa, Orta Doğu, Kuzey ve Güney Amerika olmak üzere dünyanın pek çok yerine Saran Medya tarafından pazarlanan A Milli Takım hazırlık maçlarının, 2018 yılına kadar tüm dünyada pazarlanması hedefleniyor.

Saran Medya Spor Grup Başkanı Selim Usta, TFF ile yaptıkları işbirliğinden mutluluk duyduklarını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

"2006'dan bu yana, Türkiye Futbol Federasyonu'nun iç saha eleme ve hazırlık maçlarındaki uluslararası pazarlama ortağı olarak, ortaklığımızı 2018'e kadar uzatmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Milli takımımızın hazırlık maçlarını, dünyanın her yerine pazarlamaya devam etmeyi büyük bir heyecanla bekliyoruz. TFF Başkanı ve yönetimine, Saran Medya'ya olan güven ve inancından dolayı teşekkür ediyoruz."

Sıradaki Haber
1 TL'ye milli maç heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz