Futbol

Milli Takım'da çifte şok!

05 Eylül 2014 Cuma 20:31 - Son Güncelleme 05 Eylül 2014 Cuma 23:33

A Milli Takım'da iki oyuncu sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerindeki ilk maçını 9 Eylül Salı günü İzlanda ile oynayacak A Milli Takım'da Semih Kaya ve Oğuzhan Özyakup sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

İlk kötü haber Semih'ten geldi

Sakatlığı yüzünden Danimarka ile yapılan hazırlık maçında forma giymeyen Galatasaraylı savunmacı Semih Kaya ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı: 

"A Milli Takım'da sakatlığı bulunan Semih Kaya; yoğun ve hızlandırılmış tedavi programına rağmen 9 Eylül'de oynanacak İzlanda maçına yetişemeyecek durumda olduğu için kadrodan çıkarıldı.

Semih Kaya'nın A Milli Takımın Danimarka ve İzlanda maçları kampının başında yapılan ortopedik muayene ve MRI tetkikleri sonucunda sağ baldır arka adalesinde (Gastrocnemius) Tip 3A yırtık tespit edilmış ve bunun üzerine hemen tedavisine başlanmıştı."

Semih'ten sonra Oğuzhan da kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'a bir kötü haber de Oğuzhan Özyakup'tan geldi. Danimarka ile oynanan özel maçın ilk yarısında milli formayı terleten Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, A Milli Takım kampına katılmadan önce belinden geçirdiği eski sakatlığı İskoçya'da tekrarlayan Oğuzhan Özyakup'un ağrılarının artmasının ardından tedavisine İstanbul'da devam edilmesinin uygun görüldüğü ve bu nedenle aday kadrodan çıkarıldığı bildirildi.

Açıklamada, Oğuzhan'ın, daha önce aday kadrodan çıkarılan Semih Kaya ile İstanbul'a döneceği kaydedildi.

Sıradaki Haber
Brezilya'nın yeni kaptanı Neymar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz