Futbol

Milliler Honduras'a hazır

29 Mayıs 2014 Perşembe 08:33 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2014 Perşembe 08:40

A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor.

A Milli Futbol Takımı, yaz hazırlık kampı kapsamında ABD'nin başkenti Washington'da yarın Honduras'la yapacağı özel karşılaşmanın son antrenmanını, maçın oynanacağı statta gerçekleştirdi.

A Milli Futbol Takımı, eylül ayında başlayacak 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Washington'da kampta bulunan ay-yıldızlılar, cuma günü Honduras'la özel bir maç yapacak. A Milli Takım, karşılaşmanın son antrenmanını maçın oynanacağı RFK Stadyumu'nda yaptı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikasında basının görüntü almasına izin verildi.

Ay-yıldızlılar, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına açık bölümde ısınma hareketleri yaptı. Taktik çalışmasına başlanmadan önce Terim ve oyuncular, basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

A Milli Futbol Takımı, yarın TSİ 03.00'te RFK Stadı'nda Honduras ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, 1 Haziran Pazar günü ise New Jersey'de TSİ 21.00'de ABD ile oynayacak.

Sıradaki Haber
Milliler, Sırbistan ile yenişemedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz