Futbol

Milliler tam gaz!

30 Mayıs 2014 Cuma 07:18 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2014 Cuma 07:41

A Milli Takımımız kazanmaya devam ediyor!

ABD'deki hazırlık kampı çerçevesinde Honduras ile karşı karşıya gelen Türkiye, mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı.

Dünya Kupası'nda katılacak Honduras karşısında ilk yarıda genç ağırlıklı bir kadroyla çıkan millilerimiz, ilk 45 dakikada etkili bir oyun ortaya koyamadı.

İkinci yarıda Mevlüt Erdinç, Caner Erkin, Gökhan Gönül gibi isimlerin oyuna girmesiyle kontrolü eline alan millilerimiz 70. dakikada Mevlüt, 83. dakikada ise Caner'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Millilerimiz, 1 Haziran Pazar günü New Jersey'de TSİ 21.00'de ABD ile oynayacak.

İSHAK'TAN MÜTHİŞ ASİST

İkinci yarıda rakibi karşısında baskılı oynayan millilerimiz, 70. dakikda Mevlüt Erdinç'in golüyle 1-0 öne geçti. Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ters tarafa müthiş pasında İshak rakip sol kanatta topla buluştu. Rakibinden çok iyi sıyrılan İshak'ın pasında Mevlüt Erdinç ceza sahası içinde bekletmeden vurdu ve ay yıldızlılarımızı 1-0 öne geçiren isim oldu.

CANER ERKİN NOKTALADI

Fenerbahçe ile müthiş bir sezonu geride bırakan Caner Erkin, Honduras karşısında 83. dakikada skoru 2-0'a getirdi. İkinci yarıda oyuna dahil olan yıldız futbolcu, Mevlüt Erdinç'in pasında ceza sahası içinde topla buluştu. Milli futbolcunun vuruşunda top ağlarla buluştu ve Türkiye karşılaşmayı 2-0'lık skorla galip tamamladı.

Sıradaki Haber
U16'lar galip
Yükleniyor lütfen bekleyiniz