Futbol

Millilere Gaziantep'te coşkulu karşılama

15 Ekim 2017 Pazar 00:05 - Son Güncelleme 15 Ekim 2017 Pazar 03:12

Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımımızın tarihi zaferi yurdun dört bir yanında kutlanmaya devam ediyor. Kupayla birlikte Gaziantep'e gelen Ay-yıldızlılar, kahramanlar gibi karşılandı.

Kupa geldi, Gaziantepliler sokağa döküldü. Gaziantep Havalimanı'nda sevgi gösterileriyle karşılanan milli takım oyuncu ve antrenörleri, konvoy eşliğinde Şahinbey Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine getirildi.

Üstü açık otobüsle şehir turu yapan Ampute Milli Takımına yaklaşık 500 araçlık konvoy eşlik etti. Kahramanlar gibi karşılanan milliler de bu coşkuyu karşılıksız bırakmadı.

Şehir turunun ardından Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene katılan oyuncu ve antrenörlere 30´ar Cumhuriyet altını hediye edildi.

Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Futbolun ayakla oynanmadığını gösterdiniz. Efendim işte paralı oyuncular çok para primle oynanır, onun olmadığını gösterdiniz. Futbol neyle oynanırmış arkadaşlar, yürekle oynanırmış yürek" diye konuştu.

Milli takım kaptanı Osman Çakmak ise bu başarıyla yetinmeyeceklerinin mesajını verdi.

Çakmak, "Tüm halk bizi bağrına bastı. Türkiye Cumhuriyeti böyle bir başarıya açmış. Biz kendimizi sorguluyoruz neden daha önce böyle bir başarı elde etmedik diye. İnşallah bundan sonra çıtamızı çok yükseltiriz. Bunun tesadüf olmadığını zaten herkes biliyor. İnşallah allah nasip ederse 2018 Dünya Şampiyonası var onda da Dünya Kupası'nı alıp lider ülke olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sıradaki Haber
Genç milliler İsrail'e kaybetti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz