Futbol

Miodrag Radulovic: Büyük bir maça çıkacağız

15 Kasım 2021 Pazartesi 15:15 - Son Güncelleme 15 Kasım 2021 Pazartesi 15:19  |  Kaynak : TRT SPOR

A Milli Futbol Takımımızın yarın oynayacağı kritik Karadağ karşılaşması öncesi Teknik Direktör Miodrag Radulovic ve futbolcu Marko Vesovic, TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı.

TRT SPOR ekibinden Erman Gönülşen'in sorularını yanıtlayan Karadağ Teknik Direktörü Miodrag Radulovic'in açıklamalarından satır başları:

"Memleketimize hoş geldiniz. Burada kendinizi, kendi memleketiniz gibi görün... Unutulmaz bir maç ve gece olması için de uğraşacağımızı söyleyebilirim. Biz Karadağ milli takımı olarak Hollanda'ya karşı puan alarak Türkiye'ye yardımcı olduk. Fakat şaka bir tarafa... Türkiye ile büyük bir maça çıkacağız. Avrupa'nın en iyi takımlarından futbolcuları var. Türkiye Ligi'ni saygı duyarak takip ediyorum. Yeni antrenör geldi, sistem değişti. Yarın akşamki maçtan bütün seyirciler çok memnun kalacaktır."

"Yeni bir Türkiye milli takımı oldu. Eskiden Türkiye bireysel ayaklarla sonuca gidiyordu. Şimdi kollektif bir takım oldu. Hücumcu bir takım oldu. Fakat karşısında da bizim gibi genç ve istekli bir takım olacaktır. Seyirciler yarın akşama çok güzel bir maç izleyecek."

"Maalesef Jovetic ve Marusic olmayacak. Bizim için çok büyük bir handikap. Fakat büyük bir motivasyon olacak. Büyük bir seyirci desteğiyle zannediyorum ki bu maçtan ak yüzle çıkacağız."

Marko Vesovic'in sözleri şöyle:

"Öncelikle Karadağ'a hoş geldiniz.Türkiye için bu bir final maçı, bunu biliyorum. Bizim de Hollanda maçıyla Türkiye'ye yardımımız oldu. Biz de kendimizi göstermek istiyoruz. Büyük bir takıma karşı oynayacağız. Bütün milletimizin bizden beklentisi çok yüksek. Karadağ milleti futbolseverdir. Büyük bir maç olacak."

Sıradaki Haber
Louis van Gaal sakatlandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz