Futbol

''O gün söz vermiştim...''

09 Ekim 2017 Pazartesi 23:40 - Son Güncelleme 09 Ekim 2017 Pazartesi 23:51

Avrupa Ambute Futbol Şampiyonu olan Milli Takımımızın oyuncuları maç sonunda şampiyonluk coşkusunu TRTSPOR'da paylaştılar.

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek şampiyon olan Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan, kazandıkları kupayı Türk halkına armağan etti.

Vodafone Park'ta oynanan final maçının ardından basın mensupların açıklamalarda bulunan Özcan, "Bu güzel taraftara, Türk milletine kupa armağan olsun. Türk'ün gücünü Avrupa'ya gösterdik." ifadelerini kullandı.

Fatih Şentürk, ''Buradaki her gelen ferde herkese teker teker teşekkür ediyorum. Bu mutluluğun kelimelerde cümlelerde ifadesi yok. Bu maçımız tüm şehit ailelerine, gazilerimize aziz Türk milletine gelsin. TRT'ye, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada bu maçı yapmamızda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Rahmi Özcan, ''Gözyaşlarıma hakim olamadım, Türk milletinin bizi yalnız bırakmayacağını biliyordum. Dün söylediğimi gibi bütün stat dolu, bizi desteklemeye gelen herkese teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Osman Çakmak, ''Öncelikle engelli camiasının yanından olan TRTSPOR'a çok teşekkür ediyorum. O gün sayın genel müdürüme bir söz vermiştim. 'sayın genel müdürüm, siz bizim maçları canlı verin biz de size kupayı getireceğiz' bir şeyi ne çok istersen Allah sana onu verir ya ben de bu kupayı çok kişiye söz verdim, iş yerinde genel müdürüme, yönetim kurulu başkanıma...Aslan gibi mücadele eden 13 arkadaşıma teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanım dünyada Ampute Futbol Takımı Türkiye'den sorulacak. Avrupa'ya dünyaya biz tanıtacağız. Türkiye'de kimse engelli olmasın, gazi olmasın, sakın yanlış anlaşımasın'' diyerek sözlerini sonlandırdı.

Sıradaki Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan davet
Yükleniyor lütfen bekleyiniz