Futbol

Okay Yokuşlu: EURO 2020'de finale kadar gitmek istiyoruz

05 Mayıs 2020 Salı 11:14 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2020 Salı 11:22

Ülkemizi İspanya'da Celta Vigo takımında temsil eden Okay Yokuşlu, "2020 Avrupa Futbol Şampiyonasında finale kadar gitmek istiyoruz" dedi. Yokuşlu, eski takımı Trabzonspor için ise "Zirvede olmayı hak ediyorlar" değerlendirmesini yaptı.

Celta Vigolu Okay Yokuşlu, Fanatik gazetesine verdiği röportajda Trabzonspor ve A Milli Futbol Takımı hakkında değerlendirmeler yaptı.

26 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım'da çok iyi bir kuşak yakalandığını belirtti.

Milli futbolcu, “EURO 2020’nin ertelenmesi kendi açımdan bir şeyi değiştirmedi. Bizim düşüncemiz her zaman ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. İyi bir hava yakaladık. Bu durumu şampiyonaya yansıtıp finale kadar gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Eski takımı Trabzonspor'un, bir futbolcunun kendisini geliştirmesi için tüm şartlara sahip olduğunu vurgulayan Yokuşlu, “Trabzonspor, Avrupa’ya oyuncu gönderebilen bir kulüp. Bundan sonra da oradan Avrupa’ya giden çok oyuncu olacaktır" açıklamasını yaptı.

Bordo-mavili ekibin performansını da değerlendiren Okay Yokuşlu, “Trabzonspor özellikle bu sezon çok iyi bir oyuncu grubuna sahip. Ligin zirvesinde yer alıyorlar. Orada olmayı da, fazlasıyla hak ediyorlar” dedi. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Eşit ücret davası sonuçsuz kaldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz