Futbol

Orkun Kökçü: Kuntz çok disiplinli bir hoca

01 Kasım 2021 Pazartesi 16:30 - Son Güncelleme 01 Kasım 2021 Pazartesi 16:48  |  Kaynak : TRT SPOR

Feyenoord'da forma giyen Orkun Kökçü, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un çok disiplinli olduğunu söyledi. "Milli takımda inşallah daha büyük başarılara imza atarız" diyen Kökçü, Avrupa'nın 5 büyük liginde oynamayı hedefliyor.

A Milli Futbol Takımı'nın genç futbolcularından Orkun Kökçü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) hazırladığı 'Tam Saha' dergisine konuştu.

Ay-yıldızlı formaya her şeyini vermek istediğini belirten Orkun, "İnşallah daha büyük başarılara imza atarız" dedi.

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz hakkında da konuşan 20 yaşındaki futbolcu, "İlk izlenimlerime göre Hocamızın çok disiplinli olduğunu söyleyebilirim. Avrupa'yı çok iyi biliyor. Almanya'yı 21 yaş altı takımını Avrupa şampiyonu yapmış. Bence çok iyi bir hoca" ifadesini kullandı.

"Avrupa'nın 5 büyük liginde forma giymek istiyorum"

Avrupa'nın 5 büyük liginde forma giymek istediğini kaydeden Orkun Kökçü, "Stilim daha çok İtalya veya İspanya'ya yakın." şeklinde konuştu.

Avrupalılara göre Türk futbolcuların daha yetenekli olduğunu belirten genç yıldız, "Hollanda daha çok motor sistemde çalışıyor. Okul gibi öğreniyorlar. Hollanda'da öz yeteneği olmayan bile iyi futbolcu olabiliyor. Çünkü futbol sistemi buna uygun. Ama Türkiye'de doğuştan yetenekli oyuncu çıkabiliyor." dedi.

Sıradaki Haber
17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz