Futbol

Paris'ten Mehmetçiğe selam var

14 Ekim 2019 Pazartesi 23:58 - Son Güncelleme 15 Ekim 2019 Salı 00:51

Fransa-Türkiye maçı için Stade de France'a gelen Türk taraftarlar Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi. Ay-yıldızlı oyuncular da gol sevincini asker selamıyla yaşadı.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 8. maçında Fransa ile karşılaşan Milli Takımımızı, Ay-ıldızlı taraftarlar yalnız bırakmadı.

Sahada milli futbolcular, büyük coşku ile istiklal marşımızı söylerken, tribünlerde de duygulandıran görüntüler yaşandı.

Stade de France'a gelen 30 bini aşkın Türk taraftar, Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi. İstiklal Marşımızı asker selamıyla söyleyen Ay-yıldızlı taraftarlar, teröre karşı dünyaya birlik mesajı iletti.

Ay-yıldızlı oyuncular da Kaan Ayhan'ın 82. dakikadaki golü sonrası yine asker selamıyla sevinç yaşadı.

Asker selamına Fransız kaldılar!

Fransız rejisi, Millilerimizin asker selamını ekranlara yansıtmayarak, büyük bir skandala imza atarken o anlar objektiflere bu kare ile yansıdı.

 

Merih, yere düşen formayı öpüp alnına koydu

Bu arada karşılaşmanın ikinci yarısında forması yırtılan Merih Demiral, yeni formasını giyerken yanlışlıkla yere düşürdü. Yerden kaldırdığı formayı öpüp alnına götüren Merih Demiral'ın bu hareketi, hem tribündekilerden büyük alkış aldı hem de sosyal medyada yankı uyandırdı. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Şenol Güneş'ten 11'de 4 değişiklik
Yükleniyor lütfen bekleyiniz