Futbol

Piontek'ten Terim'e övgü

19 Kasım 2013 Salı 15:43 - Son Güncelleme 19 Kasım 2013 Salı 15:54

"Fatih Terim, Türk futbolunun kalbini en iyi bilen teknik adam"

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek, Fatih Terim'e övgüler yağdırdı.

Türk futbolunun Guus Hiddink'te önce önemli başarılara imza attığını belirten Piontek, Hiddink'le birlikte bunun düşüşe geçtiğini söyledi.

Fatih Terim'le birlikte Türk futbolunun yeniden ivme kazanacağına yürekten inandığını belirten Piontek, bu konuda eski asistanı Terim'e güveninin tam olduğunu kaydetti.

Terim'in Türk futbolunun kalbini A'dan Z'ye en iyi bilen teknik adam olduğunu vurgulayan Piontek, şunları söyledi: "Türk Milli Futbol Takımı Terim'le çok güzel başarılara imza atacaktır. Terim, dünya çapında bir teknik adamdır. Galatasaray'daki başarıları bunun en güzel örneğidir. Terim, Türk futbolununun kalbini en iyi bilen kişidir. Terim'i diğer teknik adamlardan ayıran en önemli özelliği Türk futbol takımının kalbini çok iyi bilmesidir. Terim, Türk Milli Takımı'nı en iyi noktaya taşıyacaktır. Türkiye, Hollanda yenilgisi olmasaydı şampiyonaya gidecekti. Türk futbolunun dünya çapında kendisini göstermesinde 2 yıla ihtiyacı var." ifadesini kullandı.

Piontek, Avrupa ülkelerinde gurbetçi Türk çocuklarının da futbolda başarılı olduğunu, buna en güzel örneğin Real Madrid ve Arsenal'de oynayan Türk futbolcuların olması olduğunu kaydetti.

Etiketler : Fatih TerimPiontek
Sıradaki Haber
Nereden başlamalı?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz