Futbol

Ronaldo kadroda yok

06 Kasım 2015 Cuma 17:16 - Son Güncelleme 06 Kasım 2015 Cuma 16:28

Portekiz Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

Portekiz Milli Futbol Takımı'nın Rusya ve Lüksemburg ile yapacağı hazırlık karşılaşmalarının aday kadrosu açıklandı.

Teknik Direktör Fernando Santos, Rusya ve Lüksemburg ile oynanacak hazırlık maçları için açıkladığı 23 kişilik kadroda Fenerbahçe'den Bruno Alves ve Luis Nani'ye de yer verdi. Sarı-lacivertlilerden Raul Meireles ve Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın yanı sıra Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo kadroya alınmadı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde 5 takımın yer aldığı I Grubu'nu 21 puanla lider tamamlayan ve turnuvaya doğrudan katılma hakkı kazanan Portekiz, 14 Kasım'da Rusya, 17 Kasım'da ise Lüksemburg ile deplasmanda hazırlık maçı yapacak.

Portekiz'in 23 kişilik aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleci: Rui Patricio (Sporting Lizbon), Anthony Lopes (Lyon), Eduardo (Dinamo Zagreb)

Defans: Cedric, Jose Fonte (Southampton), Vieirinha (Wolfsburg), Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (Fenerbahçe), Neto (Zenit), Eliseu (Benfica), Raphael Guerreiro (Loirent)

Orta saha: William Carvalho, Joao Mario (Sporting Lizbon), Danilo Pereira, Andre Andre (Porto), Joao Moutinho (Monaco), Andre Gomes (Valencia), Bernardo Silva (Monaco)

Forvet: Lucas Joao (Sheffield Wednesday), Nelson Oliveira (Nottingham Forest), Gonçalo Guedes (Benfica), Luis Nani (Fenerbahçe), Ricardo Pereira (Nice)

Sıradaki Haber
Hollanda Milli Takımı aday kadrosu değişti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz