Futbol

"Sabırsızlıkla bekliyoruz"

07 Ekim 2015 Çarşamba 18:51 - Son Güncelleme 07 Ekim 2015 Çarşamba 18:59

Şener Özbayraklı, "Sabırsızlıkla, oynayacağımız maçların saatini bekliyoruz."

A Milli Takım’da bugün gerçekleşen antrenman öncesi genç futbolcu Şener Özbayraklı açıklamalarda bulundu.

Çek Cumhuriyeti maçına hazır olduklarını vurgulayan genç sağ bek, “Önümüzde Çek Cumhuriyeti maçı var ve onların hedefi yok. Bizim bir hedefimiz var ve inşallah hedeflerimize ulaşırız, 3 puanı hanemize yazdırırız” ifadelerini kullandı.

A milli futbolcu Şener Özbayraklı, “Bütün arkadaşlarımın adına söylüyorum. Sabırsızlıkla, oynayacağımız maçların saatini bekliyoruz. İhtiyacımız olan puanları almak zorundayız” dedi. 

A Milli Takım’da olduğu için çok mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Şener, “Şu anda hem kulübümde olsun hem milli takım olsun oynuyorum. Çok hızlı gelişti her şey ama bende bunları çabuk atlattım. Milli maçlarımız var ve inşallah bu iki maçı en iyi şekilde atlatıp puanlarımızı alacağız” diye konuştu.

Van Persie’nin “Türkiye puan kaybedecek” açıklamasının hatırlatılması üzerine Şener, “Şu anda rakibimiz, bunu söylemesi normal ama son maçta nasıl bir gücümüz olduğunu Hollanda’ya değil sadece tüm dünyaya gösterdik. Bizim takım arkadaşımız. sonuçta belli bir rekabetimiz olacaktır. Biz gücümüzü gösterdik, bizde onların puan kaybedeceğine inanıyoruz. Ama biz inşallah 2 maçı kazanacağımıza inanıyoruz ve çıkıp turnuvaya gideceğiz” dedi. 

Sıradaki Haber
"Alnımızın akıyla çıkacağız"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz