Futbol

Şenol Güneş TRT SPOR'a konuştu

10 Ekim 2020 Cumartesi 19:56 - Son Güncelleme 10 Ekim 2020 Cumartesi 21:16  |  Kaynak : TRT SPOR

A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş, Rusya ile oynanacak UEFA Uluslar Ligi maçından önce TRT SPOR'a açıklamalarda bulundu. Güneş, "Rusya iyi bir takım. Kazanmak için futbol adına doğruları yapmaya çalışacağız" dedi.

Rusya'nın iyi bir takım olduğunu dile getiren Güneş, "Grupta 6 puanları var. Daha önce de Uluslar Ligi'nde birlikteydik. Onlara karşı kaybetmiştik. Şimdi de geriden geliyoruz. Oyun olarak eylül ayına göre daha iyiyiz. Yarın kazanmak için çok daha iyi olmak gerekiyor. Futbol adına doğruları yapmaya çalışacağız. Umarım güzel maç olur düşündüğümüz sonucu da alırız." dedi.

Deneyimli hoca, Rusya karşısında sahaya çıkacak 11'e ilişkin, "Eldeki oyunculardan son durumlarına göre çıkabilecek en iyi oyuncularla çıkacağız. 5 değişiklik hakkımız var. İlk 11 sonradan girecek 5 oyuncu da sonuca katkı yapabilir. Yarın karar vereceğiz. Yarın sahaya çıkıp birbiriyle uyumlu olabilecek oyuncuları tercih edeceğiz. Maçın gidişatına göre de hamleler yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaan Ayhan'ın sakatlık durumuyla ilgili de konuşan Güneş, "Maç içerisinde adelesinde gerilme oldu. İki maçta da oynama şansı yoktu. Almanya'da kaldı, takımına dönecek ve tedavi olacak" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Kenan Karaman TRT SPOR'a konuştu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz