Futbol

Şenol Güneş ve Burak Yılmaz'a tepki

08 Eylül 2021 Çarşamba 11:27 - Son Güncelleme 08 Eylül 2021 Çarşamba 11:32  |  Kaynak : TRT SPOR

A Milli Takım, Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda'ya farklı kaybetti. Sahadan 6-1 mağlup ayrılan ay yıldızlılar, G Grubu'nda 3'üncü sıraya geriledi. Türk taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş ve kaptan Burak Yılmaz'a tepki gösterdi.

A Milli Takım, Dünya Kupası Elemeleri'nde beklenmedik bir sonuç aldı. Hollanda'ya konuk olan ay yıldızlılar, sahadan 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı.

G Grubu'ndaki ilk mağlubiyetini alan Türkiye, 11 puan ile 3'üncü sıraya geriledi. Puanını 13'e çıkaran Hollanda ise averaj farkıyla Norveç'in önünde liderliğe yükseldi.

Hollanda'ya 6-1 yenilen A Milli Takım, 31 yıl sonra 5 farklı kaybetmiş oldu. Türkiye en son 1990 yılında İrlanda Cumhuriyeti'ne 5-0 yenilmişti.

Hollanda karşısında yaşanan büyük şok tepkileri de beraberinde getirdi. Uzun süre ''Şenol Güneş istifa'' tezahüratlarında bulunan Türk taraftarlar, oyundan çıkan kaptan Burak Yılmaz'ı da ıslıkladı.

Bu arada, A Milli Takım, Norveç maçına 3 isimden yoksun çıkacak.

Hollanda karşısında kırmızı kart gören Çağlar Söyüncü'nün yanı sıra grup maçlarında ikinci sarı kartlarını gören Ozan Kabak ve Orkun Kökçü cezalı duruma düştü.

Sıradaki Haber
Japonya ev sahipliği yapmaktan vazgeçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz