Futbol

Şenol Güneş'ten yeni yıl mesajı

31 Aralık 2020 Perşembe 12:42 - Son Güncelleme 31 Aralık 2020 Perşembe 12:46  |  Kaynak : TRT SPOR

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2021'in insanlığa ve ülkemize sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Pandeminin gölgesinde geçen günlere dikkat çeken Güneş, "2020 Yılı insanlığın büyük sıkıntılarla boğuştuğu, sıra dışı bir yıl oldu. Çok önemli kayıplar yaşadık. En büyük temennimiz yeni yılda bu sorunların tamamen ortadan kalkması ve dünyanın salgın gündeminden uzaklaşmasıdır" ifadesini kullandı.

2021 yılında iki zorlu mücadele vereceğimizi hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Hem Dünya Kupası'na katılmak hem de ertelenen EURO 2020 finallerinde iyi sonuçlar almak için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Gelişime açık, özgüvenli, mental olarak güçlü, iyiniyetli ve yetenekli bir oyuncu grubuna sahip olduğunu belirten Şenol Güneş, "Bizim Çocuklar" sloganıyla kucakladığımız bu takım, sağduyulu insanlarımızın yüreğinde çoktan yer etti. Oyunumuzla, alacağımız sonuçlarla dünya futbolunda bir yerimiz olması adına hep daha iyisini hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Herkesi Milli Takım etrafında bütünleşmeye davet eden 68 yaşındaki çalıştırıcı, "Güneş ve yıldızlar gibi hayalleriniz her zaman parlamaya devam etsin. Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlarınız gerçekleşsin ve yüzünüzden gülmek eksik olmasın. Milletimizin yeni yılını kutluyor, 2021'in insanlığa ve ülkemize sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." diyerek sözlerini bitirdi.
 

Sıradaki Haber
"Milli Takım hedefimde sapma yok"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz