Futbol

Stefan Kuntz: Galibiyete odaklandık

03 Haziran 2022 Cuma 14:44 - Son Güncelleme 03 Haziran 2022 Cuma 14:51  |  Kaynak : TRT SPOR

A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Stefan Kuntz, TRT SPOR'a konuştu. Alman teknik adam, "Rakibe saygımız lafta değil, gerçek. İyi ve sıkı çalıştık. Galibiyete odaklandık. Maçı dört gözle bekliyorum" dedi.

A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Stefan Kuntz, UEFA Uluslar Ligi'nde yarın oynanacak Faroe Adaları maçı öncesi TRT Spor muhabiri İbrahim Kırkayak'a özel açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz'un TRT SPOR'a açıklamaları şöyle:

"İyi ve sıkı çalıştık. Takım ruhunu geliştirmek üzere yeni şeyler de yaptık. Taktiksel, fiziksel ve reaksiyonu arttırmaya yönetlik çalışmalar yaptık. Tabii oyuncularımızın sezon içerisindeki durumlarını da gözeterek, onların ihtiyaç durumuna göre antrenmanın dozunu ayarladık. Daha az oynama şansı bulan oyunculara daha fazla ağırlık verdik. Ama ben çalışmalardan tatmin olduğumu, mutlu olduğumu söyleyebilirim. Maçı da dört gözle bekliyorum."

"Rakibe saygımızı lafta söylemiyoruz, bu gerçek. Rakibimizin maçlarını da analiz ettik, gördük. Danimarka'ya zor anlar yaşattılar. Aynı şekilde İskoçya'ya da öyle... İlk 11 ile ilgili söyleyebileceğim şey şu; Faroe Adaları'nı yenecek güçte bir 11 sahada olacak. Tabii ilk defa 4 maç arka arkaya, grup elemesi maçları oynanacak. Buna alışkın değiliz. Buna paralel olarak takımımızda değişiklikler yapabiliriz. Bu değişiklikler rakibin FIFA sıralamasındaki yerine bakarak yapılmayacak. Ben tamamen galibiyete odaklandım."

Sıradaki Haber
ÖZET| Milliler 3 puanı 4 golle aldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz