Futbol

Terim'den genç yıldıza Milli Takım şoku

05 Mart 2014 Çarşamba 10:48 - Son Güncelleme 05 Mart 2014 Çarşamba 11:32

''Fizik durumu iyi değil. Onun kulağını çekmek için böyle yaptım''

İşte Fatih Terim ile Önder Özen'in Oğuzhan için yaptıkları zirvenin detayları;

Özen: Hocam Oğuzhan'ı niye kadroya almadınız? Beşiktaş ailesi olarak bu duruma çok üzüldük.

Terim: Fizik durumu iyi değil. Onun kulağını çekmek için böyle yaptım. Kendisine şans yaratmalı.

A Milli Takım, bugün hazırlık maçında İsveç ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar, bu maçın hazırlıklarının İstanbul ayağını önceki gün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı idmanla tamamladı. Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, A Milli Takım'ın Ümraniye'deki antrenmanını rahat bir şekilde yapması için yoğun bir mesai harcadı. Özen, idman öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile koyu bir sohbete girdi.

YÖNETİCİLER ÇOK ÜZÜLDÜ

Peki ikili bu kadar uzun süre ne konuştu? İşte Önder Özen ile Fatih Terim arasındaki sohbetin detayları. İkili arasındaki konuşmada tek bir gündem maddesi vardı: Oğuzhan Özyakup. Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Terim'e, "Hocam Oğuzhan'ı niye kadroya almadınız? Biz bu duruma çok üzüldük. Yöneticiler de gerçekten bana üzüntülerini dile getirdi. Yani Beşiktaş ailesi olarak çok üzgünüz" dedi.

ÇOK BÜYÜK BİR POTANSİYEL

Fatih Terim ise, "Oğuzhan'ın fizik durumu çok yetersiz" diyerek Ozzie'yi neden kadroya dahil etmediğini böyle açıkladı. İmparator'un bu sözleri üzerine Önder Özen, "Hocam çok çalışıyor. Gayretli. Sakatlığı da vardı. Büyük bir potansiyel. Bizim gururumuz. O büyük işler başaracak" cevabını verdi. İmparator ise Özen'e şu sözlerle cevap verdi:

ÜMİT MİLLİ MAÇINI İZLEYECEĞİM

"Peki o zaman... Ümit Milli Takım'ın çok kritik bir maçı var. Orada oynasın. Resmi maç. Onun için daha iyi olur. Ben de canlı izleyeceğim. Ayrıca Oğuzhan'ın için bu daha iyi oldu. Onun kulağını çekmek için böyle yaptım. Kendini göstersin ve şans yaratsın. Biz de onu kadroya çağıralım. Çağırılmaması ona daha iyi bir etki yapar."

AKŞAM

Sıradaki Haber
İsveç maçıyla yeni dönem başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz