Futbol

Terim'den hemşehrilerine teşekkür

16 Kasım 2013 Cumartesi 15:36 - Son Güncelleme 16 Kasım 2013 Cumartesi 15:39

Fatih Terim Adanalılara teşekkür etti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Kuzey İrlanda ile yaptıkları özel maç için Adana'da bulundukları 3 günlük sürede kendilerine gösterdikleri ilgi nedeniyle futbolseverlere teşekkür etti.

Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yayınlanan mesajında, doğduğu şehir olan Adana'da ilk kez milli takımın başında yer alarak, tarifi zor, çok güzel duygular yaşadığını belirtip, şunları kaydetti:

"Adana'ya ayak bastığımız andan itibaren tüm sokaklarda, otelimizin önünde, antrenmanlarımızda bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerime ve de 5 Ocak Stadı'nın tarihi günlerden birini yaşamasına vesile olan tüm futbolseverlere yürekten teşekkür ediyorum."

Reformsal yeniliklerin olacağı bir döneme giren milli takımın, kendisinin ve ekibinin, futbolseverlerin gösterdiği bu sevgiye ve ilgiye layık olmak için mesai harcamaya devam edeceklerini anlatan Terim, şu ifadeleri kullandı:

"Asıl hedefimiz olan 2016 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmaları öncesinde, hazırlık ve planlama dönemini verimli geçirmeyi ve amaçlarımıza ulaşmayı planlıyoruz. Ülkemizin her yerindeki insanların, milli takıma eski bağlılıklarını ve desteklerini yeniden kazandırmaya başladığımızı görmek, bizleri çok mutlu ediyor. Daha önce de bahsettiğimiz gibi; stadyumdaki ve ekran başındaki halkımızla bütünleşmek en büyük dileğimiz. 75 milyon tek yürek, yeni zaferlere..."

İLGİLİ VİDEOLAR

Etiketler : Fatih Terim
Sıradaki Haber
A Millilerde 2 oyuncu antrenmana çıkmadı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz