Futbol

TFF'den Terim açıklaması

24 Eylül 2013 Salı 22:56 - Son Güncelleme 07 Ekim 2013 Pazartesi 22:57

"Gelişmeleri yakından izliyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray Kulübü ile yolları ayrılan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'le 25 Eylül Çarşamba günüyeni sözleşme imzalanacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, Terim'le ilgili yaşanan gelişmelerin yakından takip edildiği kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Medyada bu akşam saatlerinde A Milli Takımımız ve Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'in Galatasaray Spor Kulübü ile mevcut sözleşmesinin sonlandırıldığına yönelik haberler yer almıştır. Bu haberlerden kısa bir süre sonra bazı basın-yayın organlarında, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e atfen, Fatih Terim ile yeni bir sözleşme imzalanacağı ve hatta bazı spor yorumcuları tarafından iddia edildiği üzere, sözleşmenin 25 Eylül Çarşamba günü imzalanacağı şeklinde değerlendirmelere yer verildiği görülmektedir. Tüm bu haber ve değerlendirmeler gerçeği yansıtmamakta olup, Türkiye Futbol Federasyonu olarak gelişmeleri yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz."

Sıradaki Haber
20 Yaşaltı Milliler dörtlü turnuvaya katılıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz