Futbol

TFF'den Vali Yüksel'e teşekkür

12 Mart 2014 Çarşamba 10:46 - Son Güncelleme 12 Mart 2014 Çarşamba 10:50

Demirören, Ankara Valisi Yüksel'e teşekkür mektubu gönderdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı'nın İsveç'le yaptığı karşılaşmaya desteklerinden dolayı Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'e teşekkür mektubu gönderdi.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Demirören, mektubunda, başkent Ankara'da Türkiye ile İsveç arasında yapılan özel maça "örnek gösterilecek, bundan sonraki müsabakalarda da kıstas alınacak ve hafızalarda güzel bir anı olarak yer edecek" evsahipliklerinden dolayı Vali Yüksel'e teşekkür etti.

Müsabakanın başkente yaraşır bir ortam ve atmosferde, sorunsuz tamamlanmasında, Yüksel'in desteklerini hep yanlarında hissettiklerini belirten Demirören şu ifadeleri kullandı:

"Değişik kanallardan yayınlanan ve 19 bin 400 kişilik bir seyirci grubunun izlediği karşılaşmanın ülkemizin, başkentimizin ve özelde ülke sporunun olumlu anlamda yükselişinin bir göstergesi olarak algılanacağına inancım tamdır. Bu vesileyle, ülke futbolumuza verdiğiniz katkılar dolayısıyla, başta şahsınız olmak üzere Ankara Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarınızı şahsım ve kuruluşumuz adına kutluyor, teşekkürlerimi sunuyorum." 

Sıradaki Haber
"Kızım futbolcu olmak isteseydi mani olmazdım"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz